drieluik trouwkaarten

31 mei 2013

Drieluik trouwkaarten zelf maken

Drieluik trouwkaarten zelf maken

Drieluik trouwkaarten
Drieluik trouwkaarten online zelf maken, dat kan nu bij Trouwpost.nl!

Drieluik trouwkaarten ontwerpen
Drieluik trouwkaarten kunt u zelf online maken via Trouwpost.nl. U heeft daarbij drie mogelijkheden:

 1. Drieluik trouwkaarten helemaal zelf (online) ontwerpen
 2. Drieluik trouwkaarten zelf ontwerpen in een tekenprogramma en uploaden naar de site
 3. Drieluik trouwkaarten kiezen uit de collectie van Trouwpostpost.nl en naar wens verder aanpassen.

1. Drieluik trouwkaarten helemaal zelf (online) ontwerpen
Een drieluik trouwkaart helemaal zelf online ontwerpen is eenvoudig. U selecteert eerst een blanco drieluik trouwkaart, en kiest er vervolgens voor om deze te bewerken. In de handige Online Editor (Kaartenmaker) van Trouwpost.nl kunt u zelf afbeeldingen, teksten, kleurvlakken, icoontjes, etc. toevoegen. U maakt uw trouwkaart in een handomdraai helemaal zelf!

2. Drieluik trouwkaarten zelf ontwerpen in een tekenprogramma en uploaden naar de site
U kunt ook een eigen ontwerp maken in een tekenprogramma als bijvoorbeeld Photoshop, en deze dan kant-en-klaar uploaden naar de site. De drieluik trouwkaarten zijn dan direct klaar om te bestellen! Download hier de exacte afmetingen en aanleverspecificaties.

3. Drieluik trouwkaarten kiezen uit de collectie van Trouwpost.nl en naar wens verder aanpassen.
Natuurlijk kunt u ook een drieluik trouwkaart kiezen uit de collectie van Trouwpost, uw eigen tekst erin plaatsen en bestellen. Heeft u op de site een mooie trouwkaart gezien, waarvan het ontwerp nog niet als drieluik beschikbaar is? Neemt u dan even contact op met de klantenservice, en maken dat ontwerp direct voor u (zonder verder bijkomende kosten).

Goedkope drieluik trouwkaarten
Ook de drieluik trouwkaarten van Trouwpost.nl zijn bijzonder vriendelijk geprijsd, bekijk hier onze actuele prijzen van trouwkaarten.
Let op: de kaartprijzen zijn inclusief bedrukking, daar komen dus geen afzonderlijke drukkosten bij!

Drieluik trouwkaarten online maken en bestellen

Drieluik trouwkaarten online maken en bestellen

kosten uitnodigingen bruiloft

30 mei 2013

De kosten van de uitnodigingen van een bruiloft verschillen sterk

De kosten van de uitnodigingen van een bruiloft verschillen sterk

Kosten uitnodigingen bruiloft
Wat de kosten zijn van de uitnodigingen voor uw bruiloft, hangt sterk af van waar u de uitnodigingen laat drukken. De kosten van de uitnodigingen kunnen hoog zijn wanneer u voor een “traditionele drukkerij” (het drukkerijtje op de hoek) kiest. Laat u de uitnodigingen echter digitaal drukken, dan kunnen de kosten flink naar beneden!

Lage kosten bij online bestellen van uw uitnodigingen
Wanneer u de uitnodigingen online bestelt, dan bent u over het algemeen voordelig uit. Een van de goedkoopste online aanbieders van trouwkaarten is Trouwpost.nl. Een trouwkaart kost (compleet inclusief bedrukking EN envelop) € 1,60 (zomer 2013). Er zijn voordeliger trouwkaarten (enkele trouwkaarten in envelop) en wat duurdere trouwkaarten (drieluik trouwkaarten), maar dat verschilt slechts een paar dubbeltjes per trouwkaart.

Prijzen van trouwkaarten
Bekijk de actuele prijzen van save the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten, tafelkaartjes en dankkaarten in ons heldere prijzenoverzicht.

De voordelen van Trouwpost.nl

 • lage kosten trouwkaarten
 • gratis proefdruk
 • professioneel full-color gedrukt
 • deskundige klantenservice
 • eigen ontwerpen / eigen foto’s zonder meerkosten
 • minimale oplage van slechts 4 kaarten
 • van alle ontwerpen ook menukaarten, tafelkaartjes en bijvoorbeeld dankkaarten beschikbaar
 • geen logo of reclame op de achterzijde van uw trouwkaarten
 • vandaag besteld, morgen in huis.

Handige tip voor het verlagen van de kosten van uw bruiloft
Bij vrijwel alle trouwlocaties betaalt u per gast. Belangrijk dus om te weten hoeveel gasten er zullen gaan komen. 10% “no show” is niet ongebruikelijk, en daarvoor betalen is dus zonde! Spreek met uw trouwlocatie duidelijk af tot wanneer u de tijd heeft om exact het aantal gasten door te geven. U (of: uw ceremoniemeester) inventariseert voor die tijd wie van de genodigden ook daadwerkelijk gaan komen. Het meesturen van een antwoordkaart is niet ongebruikelijk.

Uitnodigingen bruiloft online laten drukken verlaagt de kosten

Uitnodigingen bruiloft online laten drukken verlaagt de kosten

Inlegvel trouwkaart

30 mei 2013

Inlegvel trouwkaarten

Inlegvel trouwkaarten

Inlegvel trouwkaart
Op uw bruiloft komen vaak meerdere gasten: daggasten, receptiegasten en avondgasten. Het indrukken van teksten in de trouwkaarten was vroeger (vanwege de hoge instelkosten van de machines) een dure aangelegenheid. Om toch specifieke informatie over het “hoe laat, en waar” aan de verschillende gasten te kunnen geven, werd gewerkt met een extra inlegvel bij de trouwkaart. Een goedkoop A4-tje dat (al dan niet op maar gesneden) bij de kaart werd ingevouwen.

Nieuwe wijze van drukken van trouwkaarten
Tijden veranderen, productieprocessen ook. Vrijwel alle trouwkaarten worden tegenwoordig digitaal gedrukt. Van “opstartkosten” voor het zetten van teksten is geen sprake meer: de trouwkaarten worden “on demand” (dus:  speciaal voor u op maat) gedrukt. Op wat extra handling na, zijn er aan het werken met meerdere versies van uw trouwkaarten (voor elk gastentype een eigen kaart) geen extra kosten. Bij Trouwpost.nl betaalt u dan ook niets extra wanneer u met meerdere versies van uw trouwkaarten werkt.

Weg met dat inlegvel voor uw trouwkaart
Geen lelijke, zelf geprinte, matig op maat geknipte inlegvellen meer in een trouwkaart, maar een mooie professionele kaart met daarin de correct gedrukte teksten voor de betreffende gast. Het scheelt u niet alleen extra drukkosten (en een boel werk), maar kan bovendien voorkomen dat uw kaart (met envelop) zwaarder wordt dan nodig, en kan dus extra postzegels voor verzending voorkomen.
- professioneler
- makkelijker
- goedkoper

Wilt u toch een inlegvel bij uw trouwkaart?
Als u toch graag een inlegvel bij uw trouwkaart wilt, dan kan elk ontwerp ook als enkele kaart worden besteld. U kunt deze dan in een kleinere maat dan uw trouwkaart bestellen en dan bij uw uitnodiging voegen. Het inlegvel is dan in elk geval in mooi dezelfde stijl als uw uitnodigingskaart!

Inlegvel trouwkaarten

Inlegvel trouwkaarten

gemiddelde kosten trouwkaarten

26 apr 2013

Lage gemiddelde kosten trouwkaarten

Lage gemiddelde kosten trouwkaarten

Wat zijn de gemiddelde kosten van trouwkaarten
Wat de gemiddelde kosten zijn van trouwkaarten, hangt sterk af van waar u de trouwkaarten laat drukken. De gemiddelde kosten kunnen hoog zijn wanneer u voor een “traditionele drukkerij” (het drukkerijtje op de hoek) kiest, maar de kosten kunnen sterk naar beneden als u voor een voordelige online aanbieder kiest.

Lage gemiddelde kosten van trouwkaarten bij online bestellen
Wanneer u de trouwkaarten online bestelt, dan bent u vrijwel altijd voordelig uit. Een van de goedkoopste online aanbieders van trouwkaarten is Trouwpost.nl. Gemiddeld kost een trouwkaart (compleet inclusief bedrukking EN envelop) € 1,60. Er zijn voordeliger trouwkaarten (enkele trouwkaarten in envelop) en wat duurdere trouwkaarten (drieluik trouwkaarten), maar dat verschilt slechts een paar dubbeltjes per trouwkaart. De gemiddelde kosten van een trouwkaart zijn € 1,60.

Prijzen van trouwkaarten
Bekijk de actuele prijzen van save the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten, tafelkaartjes en dankkaarten in ons heldere prijzenoverzicht.

De voordelen van Trouwpost.nl
- lage gemiddelde kosten trouwkaarten
- gratis proefdruk
- professioneel full-color gedrukt
- deskundige klantenservice
- eigen ontwerpen / eigen foto’s zonder meerkosten
- minimale oplage van slechts 4 kaarten
- van alle ontwerpen ook menukaarten, tafelkaartjes en bijvoorbeeld dankkaarten beschikbaar
- geen logo of reclame op de achterzijde van uw trouwkaarten
- vandaag besteld, morgen in huis.

Nu uw eigen trouwkaarten online maken

Lage gemiddelde kosten trouwkaarten: Trouwpost.nl

Lage gemiddelde kosten trouwkaarten: Trouwpost.nl

Marokkaanse huwelijkskaarten

09 apr 2013

Marokkaanse huwelijkskaarten

Marokkaanse huwelijkskaarten

Marokkaanse huwelijkskaarten bestellen
Schitterende Marokkaanse huwelijkskaarten bestelt u makkelijk online via Trouwpost.nl. De collectie Marokkaanse huwelijkskaarten bestaat uit een groot aantal prachtige compleet ontworpen trouwkaarten, waar ook de basisteksten al in zijn geplaatst. U hoeft in principe alleen de teksten nog maar aan te passen en uw Marokkaanse huwelijkskaarten zijn klaar.

Marokkaanse huwelijkskaarten tweetalig
De Marokkaanse huwelijkskaarten zijn tweetalig opgesteld, met een deel van de tekst in het Arabisch, en een deel van de tekst in het Nederlands. U kunt ook twee varianten van uw huwelijkskaarten maken: een met alleen Arabische teksten en een met alleen Nederlandse teksten. Aan het werken met meer versies zijn geen extra kosten verbonden!

Voordelige Marokkaanse huwelijkskaarten
De Marokkaanse huwelijkskaarten zijn heel voordelig. Een actueel prijzenoverzicht treft u hier. De minimale oplage is vier (4!) kaarten, dus ook als u slechts een paar huwelijkskaarten nodig heeft, bent u bij Trouwpost aan het juiste adres.

Tip: online Arabisch toetsenbord
Wilt u graag Arabische teksten typen, maar beschikt u niet over een Arabisch toetsenbord? Maak dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord, selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de online Kaartenmaker!

Klik hier om NU zelf uw Marokkaanse huwelijkskaarten te maken

Marokkaanse huwelijkskaarten met eigen foto

Marokkaanse huwelijkskaarten met eigen foto

arabische uitnodigingskaarten

09 apr 2013

Arabische uitnodigingskaarten

Arabische uitnodigingskaarten

Arabische uitnodigingskaarten online bestellen
Prachtige Arabische uitnodigingskaarten bestelt u online via Trouwpost.nl. De collectie Arabische uitnodigingskaarten bestaat uit een groot aantal schitterende compleet ontworpen trouwkaarten, waar ook de basisteksten al in zijn geplaatst. U hoeft in principe alleen de teksten nog maar aan te passen en uw Arabische uitnodigingskaarten zijn klaar.

Arabische uitnodigingskaarten tweetalig
De Arabische uitnodigingskaarten zijn tweetalig opgesteld, met een deel van de tekst in het Arabisch, en een deel van de tekst in het Nederlands. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om twee varianten van uw uitnodigingskaarten te maken: een met alleen Arabische teksten en een met alleen Nederlandse teksten.

Voordelige Arabische uitnodigingskaarten
De Arabische uitnodigingskaarten zijn heel voordelig. Een actueel overzicht van alle prijzen treft u hier. De minimale oplage is slechts vier kaarten, dus ook als u slechts een paar uitnodigingskaarten nodig heeft, bent u bij Trouwpost aan het juiste adres.

Tip: online Arabisch toetsenbord
Wilt u graag Arabische teksten typen, maar beschikt u niet over een Arabisch toetsenbord? Maak dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord, selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de online Kaartenmaker!

Klik hier om NU zelf uw Arabische uitnodigingskaarten te maken

Arabische uitnodigingskaarten met foto

Arabische uitnodigingskaarten met foto

Islamitische trouwkaarten

03 apr 2013

Islamitische trouwkaarten

Islamitische trouwkaarten

Islamitische trouwkaarten online bestellen
Prachtige Islamitische trouwkaarten bestelt u online op Trouwpost.nl. De collectie Islamitische trouwkaarten bestaat uit een groot aantal schitterende compleet ontworpen trouwkaarten, waar ook de basisteksten al in zijn geplaatst. U hoeft in principe alleen de teksten nog maar aan te passen en uw Islamitische trouwkaarten zijn klaar.

Islamitische trouwkaarten tweetalig
De Islamitische trouwkaarten zijn tweetalig opgesteld, met een deel van de tekst in het Arabisch, en een deel van de tekst in het Nederlands. U kunt dit natuurlijk wijzigen: u kunt de trouwkaarten ook met alleen Arabische teksten maken, of met alleen Nederlandse teksten. Het is zelfs mogelijk (zonder meerkosten) om zowel een volledig Arabische versie te maken, als een Nederlandse versie. Aan u de keus!

Voordelige Islamitische trouwkaarten
De Islamitische trouwkaarten zijn erg voordelig. Een actueel overzicht van alle prijzen treft u hier. De minimale oplage is slechts vier kaarten, dus ook als u slechts een paar trouwkaarten nodig heeft, bent u bij Trouwpost aan het juiste adres.

Tip: online Arabisch toetsenbord
Wilt u graag Arabische teksten typen, maar beschikt u niet over een Arabisch toetsenbord? maakt u dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord, selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de Kaartenmaker!

Klik hier om zelf Islamitische trouwkaarten te maken

Islamitische trouwkaarten maken

Islamitische trouwkaarten maken

Marokkaanse trouwkaarten

03 apr 2013

Marokkaanse trouwkaarten

Marokkaanse trouwkaarten

Marokkaanse trouwkaarten online bestellen
Voor schitterende Marokkaanse trouwkaarten kunt u terecht op Trouwpost.nl. De collectie Marokkaanse trouwkaarten bestaat uit een groot aantal prachtige compleet ontworpen trouwkaarten, waar ook de basisteksten al in zijn geplaatst. U hoeft in principe alleen de teksten nog maar aan te passen en uw Marokkaanse trouwkaarten zijn klaar.

Marokkaanse trouwkaarten tweetalig
De Marokkaanse trouwkaarten zijn alvast tweetalig opgesteld, met de tekst zowel in het Arabisch als in het Nederlands. U kunt dit natuurlijk ook wijzigen: u kunt de trouwkaarten ook met alleen Arabische teksten maken, of met alleen Nederlandse teksten. Het is zelfs mogelijk (zonder meerkosten) om zowel een Arabische trouwkaart te maken, als een Nederlandse versie. Aan u de keus!

Voordelige Marokkaanse trouwkaarten
De Marokkaanse trouwkaarten van Trouwpost.nl zijn erg voordelig. Een overzicht van alle prijzen van de trouwkaarten treft u hier. De minimale oplage is slechts vier kaarten, dus ook als u slechts een paar trouwkaarten nodig heeft, bent u bij Trouwpost aan het juiste adres.

Handige Tip: online Arabisch toetsenbord
Wilt u graag Arabische teksten typen, maar beschikt u niet over een Arabisch toetsenbord? maakt u dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord, selecteer de tekst, en kopieer (en plak) de tekst dan in de Kaartenmaker!

Klik hier om zelf een Marokkaanse trouwkaart te maken

Marokkaanse trouwkaarten sturen

Marokkaanse trouwkaarten sturen

trouwuitnodiging voorbeelden

22 mrt 2013

Bekijk vele voorbeelden van trouwuitnodigingen

Bekijk vele voorbeelden van trouwuitnodigingen

Trouwuitnodiging voorbeelden
Voordat u een trouwuitnodiging gaat maken, is het makkelijk om eerst een aantal voorbeelden van trouwuitnodigingen te zien. Bekijk voorbeelden van trouwuitnodigingen van andere bruidsparen, en doe op deze wijze ideeën op voor uw eigen trouwuitnodiging!

Voorbeelden trouwuitnodiging teksten
De teksten voor op de trouwuitnodiging zijn vaak lastig. U schrijft zulke uitnodigingsteksten immers niet elke dag. Op de site treft u daarom een groot aantal verschillende teksten die  u kunt gebruiken op uw trouwuitnodiging, of waar u zich op z’n minst door kunt laten inspireren.

Gratis voorbeeld van uw trouwuitnodiging
Heeft u op de site een mooie trouwuitnodiging gezien, en wilt u daar graag een voorbeeld van thuis ontvangen (dat kan overigens ook met uw eigen teksten daar al in verwerkt), vraagt u dan via de site gerust een proefdruk van uw trouwuitnodiging op. De eerste proefdruk is helemaal gratis!

Voorbeelden van trouwuitnodigingen bekijken

Voorbeelden van trouwuitnodigingen bekijken

teksten 10 jaar getrouwd

31 mei 2012

Uitnodigingen 10 jaar getrouwd

Uitnodigingen 10 jaar getrouwd

Teksten 10 jaar getrouwd
U bent binnenkort 10 jaar getrouwd, en zoekt voor op de uitnodigingen voor uw feest originele teksten? U kunt voor voorbeelden voor een originele tekst 10 jaar getrouwd op Trouwpost.nl terecht.

Voorbeelden voor tekst 10 jaar getrouwd
Het schrijven van originele teksten is niet altijd even makkelijk, vandaar dat we voor u een groot aantal voorbeeld teksten voor uitnodigingen voor wanneer u 10 jaar getrouwd bent, hebben verzameld die u kunt gebruiken als tekst voor uw uitnodigingskaart, of waardoor u zich kunt laten inspireren.

Uitnodigingskaarten 10 jaar getrouwd
U vindt op de site prachtige uitnodigingskaarten voor uw 10 jarig huwelijksfeest. Compleet ontworpen kaarten die zelfs al van basis teksten zijn voorzien. U hoeft alleen de tekst nog maar aan te passen en uw uitnodigingskaarten zijn klaar. Natuurlijk kunt u de kaarten nog verder personaliseren door er bijvoorbeeld een of meerdere eigen foto’s aan toe te voegen.

Assistentie bij het maken uw uitnodigingen 10 jarig huwelijk
Kunt u bij het maken of bestellen van uw uitnodigingskaarten hulp gebruiken? Neemt u dan gerust contact op met de klantenservice, we zijn u graag van dienst (ook telefonisch)!

Uitnodiging 10 jaar getrouwd

Uitnodiging 10 jaar getrouwd