teksten 40 jaar getrouwd

Uitnodigingskaart met foto 40 jaar getrouwd

Uitnodigingskaart met foto 40 jaar getrouwd

teksten 40 jaar getrouwd

U bent binnenkort 40 jaar getrouwd, en zoekt voor op de uitnodigingen voor uw feest originele teksten? U kunt voor voorbeelden van teksten 40 jaar getrouwd terecht op Trouwpost.nl. U vindt op Trouwpost.nl niet alleen veel  voorbeeld teksten, maar ook een ruime collectie schitterende uitnodigingskaarten die u eenvoudig online kunt maken, en voordelig kunt bestellen. Uitnodigingskaarten die u op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur heeft besteld, worden dezelfde dag nog gedrukt  en ter verzending aangeboden bij de Post. U heeft de kaarten dan doorgaans de volgende dag al in huis!

voorbeelden voor originele teksten 40 jaar getrouwd

Het schrijven van originele teksten is niet altijd even makkelijk, vandaar dat we voor u een groot aantal voorbeeld teksten 40 jaar getrouwd hebben verzameld, die u kunt gebruiken als tekst voor uw uitnodigingskaart, of waardoor u zich kunt laten inspireren. Als u een passende tekst heeft gevonden die u graag wilt gebruiken in uw uitnodigingskaarten voor uw 40-jarig huwelijk, dan kunt u de tekst selecteren, kopiëren en eenvoudig in uw uitnodigingskaart plakken!

Uitnodigingskaarten 40 jaar getrouwd

U vindt op de site prachtige uitnodigingskaarten voor uw 40 jarig huwelijksfeest. Compleet ontworpen kaarten die zelfs al van basis teksten zijn voorzien. U hoeft alleen de tekst nog maar aan te passen en uw uitnodigingskaarten zijn klaar. Natuurlijk kunt u de kaarten nog verder personaliseren door er bijvoorbeeld een of meerdere eigen foto’s aan toe te voegen. U hoeft zich bij uw keuze van de uitnodigingskaarten natuurlijk niet te beperken tot de kaarten uit de collectie Huwelijksjubileum, u kunt ook uit alle andere collecties kaarten kiezen, bijvoorbeeld de Fotokaarten, waar u dan bijvoorbeeld een foto van vroeger aan kunt (laten) toevoegen.

Hulp bij het maken of bestellen van uw uitnodigingskaarten 40 jaar getrouwd?

Kunt u bij het maken of bestellen van uw uitnodigingskaarten hulp gebruiken? Bijvoorbeeld om een foto mooi geplaatst te krijgen, of bijvoorbeeld om de tekst netjes gepositioneerd te krijgen, neemt u dan gerust contact op met de klantenservice, we zijn u graag van dienst (ook telefonisch)!

Voorbeeldtekst 40 jaar getrouwd:

Het leven samen is heel bijzonder
zo veel dingen delen met elkaar
tegenwoordig bijna een wonder
maar wij doen dat al 40 jaar!

Uitnodigingskaart 40 jaar getrouwd

Uitnodigingskaart 40 jaar getrouwd