Huidig:

Islamitische trouwkaarten

De Arabische trouwkaarten in deze categorie zijn tweetalig opgesteld, met deels Nederlandse, en deels Arabische teksten. U kunt deze teksten natuurlijk allemaal nog zelf wijzigen. Ook de Arabische teksten kunnen in de Kaartenmaker gewoon gewijzigd worden. Klik op een van de onderstaande Arabische trouwkaarten om deze uitvergroot te bekijken, en vraag er meteen een vrijblijvende proefdruk van op!

Beschikt u niet over een Arabisch toetsenbord, maakt u dan gebruik van een online Arabisch toetsenbord en kopieer en plak de Arabische teksten in uw trouwkaart!

Arabische trouwkaarten maken

Arabische trouwkaarten kunt u makkelijk online zelf maken. Klik eerst op een van de bovenstaande Arabische trouwkaarten om deze uitvergroot te bekijken. Om de trouwkaart te bewerken klikt u vervolgens op de button "Deze trouwkaart nu bewerken". De kaart wordt opgeslagen op uw account, waarna u de teksten kunt aanpassen en bijvoorbeeld een eigen foto kunt toevoegen.

Trouwkaarten met Arabische teksten en Nederlandse teksten

Natuurlijk kunt u Arabische teksten opnemen in uw trouwkaart. Als u zowel Arabische teksten als Nederlandse teksten in de trouwkaart wenst, dan kunt u de kaart tweetalig maken, maar u kunt ook (zonder meerkosten) een tweede versie van uw trouwkaart maken: een met Arabische tekst en een met Nederlandse tekst. U klikt hiervoor (rechts in het menu) op "Ontwerpen & bestellen", en onder uw trouwkaart op de link "Trouwkaart kopiƫren". U hoeft in de kopie van de kaart dan alleen de tekst aan te passen!

Menukaarten

Gaan jullie dineren met jullie gasten op de trouwdag?

Dan kun je ook mooie menukaarten maken in dezelfde stijl!

Alle formaten binnen de categorie Islamitisch:

Vierkant - Dubbele kaart in de categorie Islamitisch