Huidig:

trouwkaarten papa en mama gaan trouwen

Trouwkaarten voor als papa en mama gaan trouwen. Leuke trouwkaarten waarbij u uw kinderen kunt betrekken. Pas de teksten eenvoudig zelf aan, en vraag van uw trouwkaart een proefdruk op.

Heeft uw gezin een andere samenstelling en wilt u uw trouwkaarten op maat aangepast hebben, neemt u dan even contact op met de klantenservice, we maken het dan graag (en gratis) voor u in orde!

Trouwkaarten zelf maken

Trouwkaarten online maken is echt heel eenvoudig. Klik op de gewenste kaart en bewerk deze in de online-kaartenmaker van Trouwpost.nl.

Alle teksten kunt u aanpassen door erop te dubbel-klikken, en u kunt ook een of meerdere eigen foto's toevoegen. Is het ontwerp van uw trouwkaart klaar, dan kunt u er een proefdruk van bestellen. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Huwelijkskaarten met foto

Een uitnodigingskaart voor uw huwelijk is natuurlijk extra origineel en persoonlijk als u er zelf foto's en teksten aan toevoegt. Het toevoegen van een foto aan uw trouwkaart is heel eenvoudig: kies een trouwkaart, klik op 'Deze trouwkaart nu bewerken' en voeg zelf de foto toe in de online editor. U kunt zo veel foto's en teksten plaatsen als u zelf wilt. Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een foto of bewerken dan de trouwkaart? Neemt u dan contact op met de klantenservice, wij helpen u vanzelfsprekend graag!

Menukaarten

Gaan jullie dineren met jullie gasten op de trouwdag?

Dan kun je ook mooie menukaarten maken in dezelfde stijl!