Huidig:

Trouwenkaarten met ringen

Schitterende trouwkaarten met trouwringen. Mooie, stijlvolle trouwkaarten die u makkelijk online van uw eigen teksten kunt voorzien. Ook als u een foto aan uw trouwkaart wilt toevoegen om de uitnodiging extra persoonlijk te maken, dan is dat gewoon (en zonder extra kosten) mogelijk.

Klik op een van de onderstaande trouwkaarten om deze uitvergroot te bekijken. U kunt er dan ook meteen een proefdruk van opvragen.

Trouwkaarten ontwerpen

Uitnodigingen voor uw grote huwelijksdag zijn natuurlijk extra persoonlijk en origineel wanneer u deze zelf ontwerpt. Het is via de online-kaartenmaker van Trouwpost.nl erg eenvoudig om dit zelf te doen. Klik op de trouwkaart naar keuze en daarna op 'Deze trouwkaart nu bewerken'. Deze trouwkaart is nu opgeslagen op uw eigen account en kunt u bewerken naar eigen wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf foto's en teksten toe te voegen. Mocht u hulp nodig hebben bij het plaatsen van foto's kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice!

Gratis proefdruk van uw trouwkaarten opvragen

U kunt uw trouwkaart zelf helemaal naar wens ontwerpen door bijvoorbeeld foto's en teksten toe te voegen. Het is verstandig om, wanneer u alles naar wens heeft aangepast, een proefdruk op te vragen. U kunt dan vooraf exact zien hoe uw trouwkaarten gedrukt en verstuurd zullen worden. Standaard sturen wij de proefdruk van de vierkante en rechthoekige trouwkaarten in twee varianten op: op mat gebroken wit papier en op glanzend wit papier. De proefdruk van de lang liggende trouwkaarten wordt op stevig wit papier gedrukt.

Menukaarten

Gaan jullie dineren met jullie gasten op de trouwdag?

Dan kun je ook mooie menukaarten maken in dezelfde stijl!