Tekst 40 jaar getrouwd

40 jaar getrouwd, het Robijnen huwelijk. Deze mijlpaal in jullie leven wil je uiteraard vieren met je familie, vrienden en buren. Naast het kiezen van een mooie uitnodigingskaart voor jullie gasten, zul je ook de tekst 40 jaar getrouwd moeten schrijven voor in de uitnodiging.

Om je te helpen bij het schrijven van de teksten, hebben we een groot aantal voorbeeld teksten 40-jarig huwelijk verzameld. Lees deze teksten door, en laat je er door inspireren. Heb je een leuke tekst gevonden, dan kun je die met kopiëren en plakken eenvoudig in je kaart plaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk delen van teksten te combineren, of aan te vullen met eigen teksten.

Welke tekst mag er niet mogen ontbreken in jullie trouwkaart:

  • de namen van het Robijnen bruidspaar
  • de datum van het feest
  • het tijdstip waarop de gasten worden verwacht
  • de naam en adresgegevens van de locatie waar het feest wordt gehoudenVooraf weten wie er gaan komen?

De feestlocaties willen graag vooraf weten hoeveel personen er zullen gaan komen. Door precies het aantal mensen op te geven, hoef je ook alleen voor dat aantal gasten te betalen, en kan dus de rekening van het feest lager uitvallen. Het is daarom heel gebruikelijk om aan je gasten te vragen of ze willen doorgeven of ze op jullie feest aanwezig zullen zijn. Een nette manier om dit te vragen is bijvoorbeeld:

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, zou je dat dan voor .... (datum) willen laten weten via ..... (mail-adres)?

Cadeautip in de uitnodiging?

Een cadeautip hoef je natuurlijk niet op te nemen in de uitnodiging. Maar over het algemeen zullen je gasten liever niet met lege handen aankomen. Door een cadeautip op te nemen in de uitnodiging, maak je het je gasten een stukje makkelijker. Je kunt een cadeautip plaatsen in de vorm van een envelopje, of er een leuke cadeautip-tekst voor opnemen in de kaart.

Cadeau-envelopje toevoegen aan je kaart

Een cadeau-envelopje kun je eenvoudig via de site aan je uitnodiging toevoegen. Klik hiervoor, als je de kaart aan het bewerken bent, boven in het menu op "+ toevoegen" en dan "illustraties" en "cadeau-envelopje". Klik op een van de envelopjes en deze wordt in je kaart geplaatst. Je kunt het envelopje dan zo groot of klein maken als je wilt, en op de juiste plaats zetten.Uitnodigingskaarten 40 jaar getrouwd

Mooie uitnodigingskaarten voor je 40 jarig huwelijksfeest vind je op de site. Compleet ontworpen kaarten die zelfs al van basis teksten zijn voorzien. De teksten kun je eenvoudig online zelf aanpassen, op een laptop, tablet of zelfs je mobiele telefoon. Als je wilt kun je de kaarten verder personaliseren door er een mooie foto aan toe te voegen, of bijvoorbeeld leuke illustraties.

Als je hulp kunt gebruiken bij het maken van je uitnodigingskaart, neem dan contact op met de klantenservice. Of het nu gaat om het plaatsen van teksten, het wijzigingen van bepaalde kleuren, of hulp bij bestellen: we helpen je graag!

Nog heel veel meer kaarten

De site staat vol met mooie trouwkaarten. Al deze kaarten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als uitnodiging voor jullie 40-jarig huwelijk. Blader dus gerust ook door de andere collecties kaarten!