Service Vraag nu gratis
je eerste
proefdruk aan!

Trouwkaart ontwerpen

Jullie gaan trouwen! Zo'n speciaal moment in jullie leven vraagt ook om een speciale trouwkaart. Wij bij Trouwpost zijn elke dag bezig met het ontwerpen en bedrukken van de mooiste kaarten. Naast ons werk is het dan ook onze passie.

Onze passie om een huwelijksuitnodiging te ontwerpen waar het bruidspaar helemaal blij mee is, evenals de vrienden en familie die deze kaart zullen ontvangen. Bij ons hebben jullie keuze uit meer dan duizend verschillende ontwerpen waarbij je zelf de teksten simpel aan kunt passen. De teksten die over het feest gaan, maar ook speciale toegevoegde teksten, bijvoorbeeld over de receptie of de cadeautip.

Ringen

Geen trouwerij zonder twee mooie trouwringen, hét symbool van jullie liefde voor elkaar. Het is dan wel toepasselijk om ringen terug te laten komen binnen jullie trouwkaart ontwerp.

Collectie Ringen

Zee en Strand

Veel bruiloften die in de zomer plaatsvinden kiezen voor een locatie aan of op het strand. Een mooie open vlakte waar ruimte is voor alle gasten met de zee als muziek tijdens jullie bruiloft.

Zee en Strand ontwerpen

 • Lage prijzen per kaart
 • Simpel bewerkingsprogramma
 • Grote collectie ontwerpen

Trouwkaart met foto

Elke trouwerij is anders, daarom kiezen veel mensen ervoor om een persoonlijke foto te verwerken in het kaartontwerp. De mooiste foto van jullie samen met daarbij de tekst: “Wij gaan trouwen!”

Foto ontwerpen

Bloemen ontwerpen

Binnen deze collectie trouwkaarten hebben wij ervoor gekozen om bloemen terug te laten komen in de verschillende ontwerpen. Als een foto of geschilderd met hartjes, dit geeft een warme en romantische uitstraling aan jullie trouwkaart.

Ontwerpen met bloemen

Hartjes ontwerpen

Jullie gaan trouwen omdat heel de wereld mag zien dat jullie liefde voor eeuwig is. Binnen deze collectie zijn kaartontwerpen te zien met hierin hartjes verwerkt. Love is in the air!

Collectie bekijken

Menukaarten

Zal een onderdeel van jullie bruiloft plaatsvinden in een restaurant? Dan is het wel zo leuk dat de gasten een menukaart ontvangen in dezelfde stijl als jullie trouwkaart.

Menukaarten bekijken

Romantisch

Veel koppels die gaan trouwen willen van hun trouwerij een echt sprookje maken. Een romantisch ontwerp van een trouwkaart is dan natuurlijk onmisbaar, bekijk onze romantische collectie.

Romantische designs

Save the date

Zorg dat niemand de dag dat jullie gaan trouwen niet vergeten. Dit doen jullie door ruim voor jullie trouwerij een save the date kaartje te versturen. Zo kan iedereen het in de agenda zetten!

Laat iedereen het weten!

Modern en strak

Zijn jullie niet zo een fan van sierlijke letters en tierelantijntjes? Dan is de collectie Modern en strak een aanrader voor jullie, met strakke lettertypes en kleurvlakken.

Collectie modern bekijken

Hippe trouwkaartenBotanischKlassiekTypografieWaterverfPapa en mama trouwenSilhouetVintage
Bestsellers
 • Strand en Zee trouwkaart ontwerpen - trouwkaart 124094BA

 • Trouwkaarten met ringen - klassieke trouwkaart ringen op hout, vk

 • Trouwkaarten met hartjes - trouwkaart Black & Pink

 • Confetti - trouwkaart LCT203

 • Trouwkaarten - Papa en mama gaan trouwen! - trouwkaart LCD465

 • Hippe trouwkaarten - trouwkaart LCT253

 • Trouwkaarten - Papa en mama gaan trouwen! - trouwkaart LCF003

 • Botanische trouwkaarten - trouwkaart LCN157

 • Trouwkaarten - Papa en mama gaan trouwen! - trouwkaart LCT319

 • Romantische trouwkaarten - trouwkaart LCT245

 • Trouwkaarten - Papa en mama gaan trouwen! - trouwkaart LCT282-2

 • Trouwkaarten - Papa en mama gaan trouwen! - trouwkaart LCT282-3

Online jullie trouwkaarten samenstellen

Elke trouwerij is uniek in elk opzicht! Denk hierbij aan de locatie, smaak en de tijd van het jaar. Wij van Trouwpost willen dan ook ervoor zorgen dat jullie unieke dag terug te zien is bij de eerste stap, het maken van een prachtige trouwkaart!

Dit is immers het eerste wat de gasten zullen ontvangen in aanloop naar jullie bruiloft. Kiezen jullie voor een romantisch of strak ontwerp of voor een uitnodiging waarop een mooie foto te zien is van jullie tweeën?

Wisten jullie dat: Wij de goedkoopste aanbieder zijn van trouwkaarten? Of jullie 10 of 150 kaarten bestellen, wij houden onze kosten zo laag mogelijk en laten onze klanten hiervan profiteren! Naast de lage prijs hanteren wij uiteraard altijd de hoogste druk kwaliteit.

Klanten
geven ons
een:
9.7

Zelf simpel te passen

Via onze website is het heel gemakkelijk om een eigen draai te geven aan de binnenkant van de trouwkaart. Voeg een extra tekst toe of geef een eigen draai aan een bestaande tekst via ons online bewerkingsprogramma. Zo kun je aangeven wat de locatie is waar de bruiloft plaats zal vinden of wanneer moment is dat de bruiloft juist voorbij is en het grote feest los zal barsten!

Altijd op de hoogte van de laatste trends

Omdat wij elke dag werkzaam zijn binnen de trouwwereld, weten wij precies wat er qua trends gaande is. Welke patronen, illustratie of stijlen hip zijn is iets wat wij dagelijks toepassen op onze kaartontwerpen. Zo is te zien dat wij binnen onze collecties verschillende stijlen toepassen waarbij de ene collectie strak en modern is en de andere juist liefelijk en romantisch is qua uitstraling.