Huidig:

trouwkaarten met foto

Unieke trouwkaarten met eigen foto maakt u eenvoudig zelf. Kies een mooie kaart uit de collectie foto trouwkaarten, plaats een uw eigen foto, pas de teksten aan en uw persoonlijke huwelijksuitnodiging is klaar. Als u bij het plaatsen van de foto hulp kunt gebruiken, kunt u natuurlijk even contact opnemen met de klantenservice, we plaatsen de foto dan graag (en gratis) voor u.

Klik op een van de onderstaande foto trouwkaarten om deze uitvergroot te bekijken, en vraag er helemaal vrijblijvend een proefdruk van op!

Trouwkaarten met foto maken

Trouwkaarten met foto kunt u eenvoudig zelf maken. Klik eerst op een van de bovenstaande trouwkaarten om deze uitvergroot te bekijken. Om de trouwkaart te bewerken, klikt u op de button "Deze trouwkaart nu bewerken". De kaart wordt opgeslagen op uw account, waarna u de trouwkaart naar eigen wens kunt aanpassen. Als u bij het plaatsen van een eigen foto in uw trouwkaart hulp kunt gebruiken, neemt u dan even contact op met de klantenservice.

Trouwkaarten daggasten, receptie en avondgasten

Als u niet alleen trouwkaarten voor de daggasten nodig heeft, maar ook voor de receptie en avondgasten, dan kunt u eenvoudig en zonder meerkosten verschillende versies van uw trouwkaart maken. In het rechter menu klikt u daarvoor op "Ontwerpen en bestellen" en onder uw kaart kiest u dan voor "trouwkaart kopiëren". In de kopie van de trouwkaart hoeft u alleen de tekst nog maar te wijzigen en uw tweede variant trouwkaart is klaar! U kunt zoveel varianten maken als u wilt, per bestelling (variant) geldt een minimale bestelhoeveelheid van 4 kaarten.

Menukaarten

Gaan jullie dineren met jullie gasten op de trouwdag?

Dan kun je ook mooie menukaarten maken in dezelfde stijl!