Adresboek online aanmaken

Als je de trouwkaarten direct wilt laten versturen, dan kun je daarvoor eerst online een adresboek aanmaken. Bij het bestellen van de trouwkaarten kun je dan in een keer je hele adresboek selecteren. Met één druk op de knop, verstuur je ze dan allemaal!

Adresboek uploaden via Excel

Als je al een adresboek digitaal hebt, dan kun je dit via Excel eenvoudig uploaden. Belangrijk hierbij is wel, dat de opbouw van je Excel-sheet overeenkomt met de structuur van de site. Download daarvoor het basis Excelsheet.

De namen van de kolommen moeten ongewijzigd blijven, omdat daarmee de koppeling in de database wordt gelegd. Heb je vragen over het uploaden van je adresboek, neem dan gerust even contact op met de klantenservice.

Adressen online invoeren

Als je de adressen nog niet digitaal beschikbaar hebt, dan kun je de adressen via de site invoeren. Je kiest hiervoor boven in het menu onder 'mijn gegevens' voor 'mijn adresboek' waarna je een overzicht krijgt van je online adresboek.

Je kunt nieuwe adressen invoeren door op de link 'Nieuw persoon toevoegen' te klikken. Je kunt de adressen zo een voor een invoeren.


Trouwkaarten naar het buitenland

Heb je vrienden en familie in het buitenland wonen? Geen probleem. Je kunt deze adressen gewoon bij in je adresboek opnemen en Trouwpost.nl doet de rest!

Trouwkaarten verzendservice

Wil je de trouwkaarten direct laten versturen? Upload dan je adresboek eenvoudig via Excel.