Trouwkaarten ontwerpen

Gaan jullie binnenkort trouwen, en wil je zelf jullie trouwkaarten ontwerpen? Dat kan op de volgende twee manieren:

  1. Kies een trouwkaart uit de collectie van Trouwpost.nl en bewerk deze.
  2. Een trouwkaart zelf maken via de site, of een zelf gemaakt ontwerp uploaden.

Trouwkaarten uit de Trouwpost-collectie

De trouwkaarten uit de collectie van Trouwpost.nl zijn compleet ontworpen, en ook al van voorbeeld teksten voorzien. Zoek je moderne trouwkaarten, trouwkaarten met eigen foto of misschien wel klassieke trouwkaarten? Je hoeft in principe alleen de tekst nog maar aan te passen, en je trouwkaart is klaar!

Maar je kunt, als je dat wilt, de trouwkaart ook nog helemaal naar wens aanpassen. Zo kun je zelf een of meer eigen foto's toevoegen en ook teksten toevoegen of juist verwijderen. Als je het basis-ontwerp van de trouwkaart wilt wijzigen, bijvoorbeeld in je lievelingskleur, neem dan even contact op met de klantenservice van Trouwpost, dan helpen we je graag!

Trouwkaarten zelf ontwerpen of eigen ontwerp uploaden

Wil je de uitnodiging voor jullie huwelijk zelf ontwerpen, of heb je misschien al ontwerp voor je trouwkaart gemaakt en wil je dit eigen ontwerp professioneel laten drukken? Selecteer dan eerst het type trouwkaart en ga direct aan de slag!

Met de handige online Kaartenmaker van Trouwpost heb je je zelf gemaakte trouwkaart zo klaar! Wanneer je een eigen ontwerpen gebruikt, upload de bestanden dan als JPG-bestand op 300 DPI in bij voorkeur het RGB-kleurprofiel. De aanleverspecificaties kun je hier downloaden.

Formaat trouwkaarten

Je kunt je trouwkaarten ontwerpen en bestellen in veel verschillende soorten en maten. Een overzicht van beschikbare typen en formaten vind je hier.