Zelf ontwerpen

Gaan jullie binnenkort trouwen, en wil je deze uitnodiging graag zelf ontwerpen? Dat kan op twee verschillende manieren:

  1. Kies een ontwerp uit de collectie van Trouwpost.nl en bewerk deze.
  2. Een kaart ontwerpzelf maken via de site, of een zelf gemaakt ontwerp uploaden.

Ontwerpen uit de Trouwpost-collectie

De ontwerpen uit de collectie van Trouwpost.nl zijn compleet ontworpen, en ook al voorzien van voorbeeldteksten. Zo zijn jullie simpel in staat om dit bestaande ontwerp naar eigen hand te zetten. Zien jullie graag één of meerdere foto's terug in het ontwerp, dan is dit ook simpel aan te passen via het online bewerkingsprogramma.

Wij hebben de verschillende ontwerpen onderverdeeld in stijlen, op deze manier kunnen jullie gemakkelijk zoeken binnen een categorie welke kaart jullie het meeste aanspreekt. Zo hebben wij naast de stijlen modern of klassiek ook de stijlen waterverf en botanisch. Elke bruiloft is uniek in combinatie met jullie persoonlijke stijl en smaak.

Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp uploaden

Wil je de uitnodiging voor jullie huwelijk zelf ontwerpen, of heb je misschien al ontwerp voor jullie bruiloft gemaakt en wil je dit eigen ontwerp professioneel laten drukken? Selecteer dan eerst het type trouwkaart en ga direct aan de slag!

Met de handige online kaartenmaker van Trouwpost heb je je zelf gemaakte trouwkaart zo klaar! Wanneer je een eigen ontwerpen gebruikt, upload de bestanden dan als JPG-bestand op 300 DPI in bij voorkeur het RGB-kleurprofiel. De aanleverspecificaties kun je hier downloaden.

Vele verschillende formaten

Wij bieden onze klanten vele verschillende kaartformaten aan. Of dit nu een dubbelzijdig vierkant formaat is of een langwerpige kaart, bij ons is het allemaal mogelijk!

Een overzicht van beschikbare typen en formaten vind je hier.