Trouwkaarten bestellen

Wil je je trouwkaarten bestellen, klik je boven in het menu op 'Ontwerpen & bestellen'. Onder de trouwkaart die je wilt bestellen, klik je op 'set kaarten op thuisadres ontvangen'.

De trouwkaarten worden dan als pakket, met blanco enveloppen (zonder postzegels) bij je thuisbezorgd.

Minimale bestelhoeveelheid: 4 kaarten

Het minimaal aantal te bestellen trouwkaarten is 4 stuks. Elk aantal vanaf 4 is mogelijk, je hoeft dus niet een mooi rond aantal te bestellen.

Een paar reserve kaarten bestellen is misschien verstandig, maar trouwkaarten bijbestellen kan altijd nog. Dus het is nergens voor nodig om veel extra trouwkaarten te bestellen!

Meerdere versies van je trouwkaart bestellen

Als je meerdere versies van je trouwkaart wilt bestellen (bijvoorbeeld: daggasten, receptie- en avondgasten) dan kun je het beste eerst één kaart opmaken. Als deze kaart naar wens is, dan kun je (onder de kaart) klikken op "trouwkaart kopiëren". In de kopie van de kaart hoef je dan alleen nog maar de tekst te wijzigen en je tweede versie is klaar.

Voor elke versie plaats je een eigen bestelling, die je wel (via het winkelwagentje) in één keer kunt afrekenen.

Trouwkaarten de volgende dag al in huis

Als je de bestelling van je trouwkaarten op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur plaatst, dan worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Gratis verzendservice

Wil je je trouwkaarten liever meteen door Trouwpost.nl laten versturen, maak dan gratis gebruik van de verzendservice.

Wat betaal je hiervoor?

Je betaalt alleen de postzegel, verder niets! Veel van onze concurrenten vragen naast de postzegel ook nog eens geld voor het insteken en verzenden.