Informatie over bestellen

Wil je graag je bestelling plaatsen? Klik dan boven in het menu op 'Ontwerpen & bestellen'. Onder het ontwerp dat je wilt bestellen klik je op de knop 'Een set bestellen'.
Na het invullen van je adresgegevens zal je de bestelling als pakket thuis ontvangen met hierin blanco enveloppen (zonder postzegels).

Minimale bestelhoeveelheid

Het minimaal aantal te bestellen kaarten is 4 stuks. Elk aantal vanaf 4 is mogelijk, je hoeft dus geen veelvoud van vier te bestellen of op een mooi rond aantal uit te komen. Wij geven onze klanten altijd de tip mee om een aantal extra kaarten te bestellen voor het geval jullie iemand vergeten zijn uit te nodigen.
Uiteraard is het in een later stadium nog mogelijk om een extra bestelling te plaatsen met hierin een laag aantal aanvullende kaarten.

Meerdere versies van je ontwerp bestellen

Als je meerdere versies van je trouwkaart wilt bestellen (bijvoorbeeld: daggasten, receptie- en avondgasten) dan kun je het beste eerst één kaart opmaken. Als deze kaart volledig naar wens is, dan kun je (onder de kaart) klikken op "trouwkaart kopiëren". In de kopie van de kaart hoef je dan alleen nog maar de tekst te wijzigen en je tweede versie is klaar.

Voor elke versie plaats je een eigen bestelling, die je wel (via het winkelwagentje) in één keer kunt afrekenen.

De volgende dag in huis

Als je de bestelling van je trouwkaarten op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur plaatst, dan worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt ze dan doorgaans de volgende dag al in huis!

Gratis verzendservice

Wil je je bestelling liever meteen door Trouwpost.nl laten versturen? Maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Voor deze verzendservice betaal je alleen de postzegel, verder niets! Veel van onze concurrenten vragen naast de postzegel ook nog geld voor het insteken en het verzenden van de kaarten.