Proefdruk bestellen

Wat is nu precies een proefdruk en waarom is het zo handig om deze aan te vragen? Het antwoord hierop is simpel! Eigenlijk is een proefdruk één volledig uitgewerkte versie van jullie trouwkaart met daarbij een bijpassende envelop. Gedrukt in hoge kwaliteit, met hierin jullie persoonlijke teksten en foto's verwerkt, zodat jullie het kaartje goed kunnen controleren op leesbaarheid en de correctheid van de teksten.

Thuis ontvangen per post

Kies boven in het menu voor 'Ontwerpen & Bestellen', en klik dan onder je trouwkaart (direct onder 'bestellen') op 'proefdruk bestellen'.

Naast je proefdruk van de gekozen kaart ontvang je ook een envelop, zodat je ook daarvan de kwaliteit kunt beoordelen. Als je de proefdruk op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt de proefdruk van jouw trouwkaart dan in principe de volgende dag in huis!

Eerste proefdruk gratis

Het bestellen van een proefdruk, vinden we belangrijk. De eerste proefdruk is daarom helemaal gratis. Je betaalt zelfs geen verzendkosten. Overtuig jezelf van de kwaliteit en het gemak van Trouwpost.nl en bestel nu helemaal vrijblijvend de gratis proefdruk!

Twee papiersoorten

De proefdruk van je trouwkaartontwerp wordt automatisch op zowel mat als op glanzend papier gedrukt. Je kunt dan thuis zelf beoordelen op welke papiersoort jouw ontwerp het beste tot z'n recht komt.

Digitale drukproef

Je kunt de drukproef van je ontwerp ook als PDF downloaden. Kies om deze digitale proef te kunnen download boven in het menu 'Ontwerpen & Bestellen' en klik dan (onder je ontwerp) op het downloaden van de PDF.

De PDF bevat als kopieerbeveiliging het woord 'Specimen', op de gedrukte versie van de trouwkaart wordt dat woord vanzelfsprekend niet gedrukt.
Aangezien de beeldschermresolutie (72 dpi) ongeveer 4 keer zo laag is als de resolutie bij afdrukken (300 dpi) kan het zijn dat een afbeelding van lage resolutie er op het scherm prima uitziet, maar dat de kwaliteit bij het afdrukken toch onvoldoende is. Een eenvoudige manier om hierop te controleren is de PDF op 400% uitvergroot te bekijken.