Proefdruk bestellen van je trouwkaart

Een proefdruk van je trouwkaart bestel je om vooraf precies te weten hoe jouw trouwkaarten er gedrukt uit komen te zien. Je kunt dan de opmaak van je trouwkaart controleren, de leesbaarheid van de teksten en bijvoorbeeld de kwaliteit van de gebruikte foto's. Een proefdruk van je trouwkaart per post is dus belangrijk; zo kom je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan!

Proefdruk trouwkaart per post

Kies boven in het menu voor 'Ontwerpen & Bestellen', en klik dan onder je trouwkaart (direct onder 'bestellen') op 'proefdruk bestellen'.

Samen met de trouwkaart ontvang je ook een envelop, zodat je ook daarvan de kwaliteit kunt beoordelen. Als je de proefdruk op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Je hebt de proefdruk van jouw trouwkaart dan in principe de volgende dag in huis!

Eerste proefdruk trouwkaart gratis

Het bestellen van een proefdruk voordat je de trouwkaarten bestelt, vinden we belangrijk. De eerste proefdruk is daarom helemaal gratis. Je betaalt zelfs geen verzendkosten. Overtuig jezelf van de kwaliteit en het gemak van Trouwpost.nl en bestel nu helemaal vrijblijvend de gratis proefdruk!

Twee papiersoorten

De proefdruk van je trouwkaart wordt automatisch op zowel mat als op glanzend papier gedrukt. Je kunt dan thuis zelf beoordelen op welke papiersoort jouw ontwerp het beste tot z'n recht komt. Trouwkaarten op het liggende formaat worden in één papiersoort geleverd.

Digitale drukproef trouwkaart

Je kunt de drukproef van je trouwkaart ook als PDF downloaden. Kies voor een digitale proefdruk boven in het menu 'Ontwerpen & Bestellen' en klik dan (onder de trouwkaart) op het downloaden van de PDF. De PDF bevat als kopieerbeveiliging het woord 'Specimen', op de gedrukte versie van de trouwkaart wordt dat woord vanzelfsprekend niet gedrukt.

Aangezien de beeldschermresolutie (72 dpi) ongeveer 4 keer zo laag is als de resolutie bij afdrukken (300 dpi) kan het zijn dat een afbeelding van lage resolutie er op het scherm prima uitziet, maar dat de kwaliteit bij het afdrukken toch onvoldoende is. Een eenvoudige manier om hierop te controleren is de PDF op 400% uitvergroot te bekijken.