Levertijd trouwkaarten

Wanneer je de trouwkaarten op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur bestelt, dan worden je kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Je hebt je bestelling dan in principe de volgende dag in huis.

Trouwkaarten als set bestellen

Als je de trouwkaarten als set bestelt, dan worden de kaarten met blanco enveloppen als een pakket bij je thuis bezorgd.

Bezorging door DHL Parcel

Bestellingen vanaf 50 trouwkaarten (bij de lang-liggende kaarten en drieluik kaarten ligt deze grens op 25 stuks, bij de XXL-kaarten op 15 stuks) worden door DHL Parcel verstuurd. Op de dag van verzending ontvang je aan het einde van de middag een e-mail met daarin de Track- and tracegegevens, zodat je de voortgang van de verzending online kunt volgen. Je ontvangt je pakket in principe de volgende dag. Bij het afleveren van de bestelling dient een handtekening te worden gezet, er zal dus iemand thuis moeten zijn om de kaartjes in ontvangst te nemen.

Bezorging via reguliere post

Bestellingen kleiner dan 50 trouwkaarten (bij lang-liggend en drieluikjes: 25, bij XXL-kaarten: 15) worden via de reguliere post verstuurd. Je ontvangt je bestelling dan in principe de volgende dag.

Trouwkaarten met gratis verzendservice

Trouwkaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn besteld, worden in 95% van de gevallen (statistieken van PostNL) de volgende dag bij de geadresseerden bezorgd. Aan het einde van de week en in de maand december ligt dit percentage op ongeveer 90%.

Wil je de trouwkaarten liever direct vanuit Trouwpost.nl laten versturen, maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Je kaarten worden in een geaddresseerde envelop gedaan en gefrankeerd.

Wat betaal je hiervoor?

Je betaalt alleen de postzegel, verder niets! Veel van onze concurrenten vragen naast de postzegel ook nog eens geld voor het insteken en verzenden.

Levering trouwkaarten België

Trouwkaarten worden ook snel in België geleverd. De trouwkaarten die als set (pakket) worden besteld, worden automatisch met een Expressdienst verstuurd. Je hebt je kaarten dan met 1 a 2 werkdagen in België in huis.

Proefdrukken van trouwkaarten die naar België worden verstuurd, worden 'Priority' via de reguliere post verzonden. De overkomstduur hiervan is 3 a 4 werkdagen. Houd er dus rekening mee dat de proefdruk iets langer onder weg is.

Trouwkaarten naar het buitenland versturen

Internationale zendingen worden standaard als priority verzonden. Als indicatie voor de gemiddelde overkomstduur (in werkdagen) geldt:

West Europa
3 - 5 dagen

Europa overig (Polen, IJsland, Kroatië, etc)
4 - 7 dagen

Buiten Europa
Helaas niet mogelijk

Een indicatie van de overkomstduur per land bekijk je hier.