Huidig:

Hippe trouwkaarten

Hippe trouwkaarten zijn helemaal van deze tijd, van nu. Mooie kaarten om alle gasten voor uw huwelijk uit te nodigen.

Heeft u een mooie hippe trouwkaart gezien, dan kunt u er een proefdruk van bestellen: vandaag besteld, morgen al in huis!

Hippe trouwkaarten maken

Trouwkaarten maken is heel eenvoudig. Klik op een trouwkaart om deze uitvergroot te zien. Om de trouwkaart te bewerken, klikt u op de button "Deze trouwkaart nu bewerken". De kaart wordt nu opgeslagen op uw account en u kunt aan de slag!

U kunt de teksten aanpassen, lettertype, -kleur en -grootte veranderen. Maar u kunt ook extra teksten plaatsen of bijvoorbeeld een of meer eigen foto's toevoegen. Uw persoonlijke, unieke trouwkaarten maakt u zo helemaal zelf. En komt u ergens niet helemaal uit, dan neemt u gewoon even contact op met de klantenservice.

Trouwkaarten online bestellen

Als u uw hippe trouwkaarten heeft gemaakt, dan kunt u er een proefdruk van bestellen. U krijgt uw trouwkaart dan in twee papiersoorten thuis gestuurd, zodat u zelf kunt bekijken op welke papiersoort uw trouwkaart het beste tot z'n recht komt. Als de proefdruk helemaal naar wens is, dan kunt u uw trouwkaarten online bestellen.

Menukaarten

Gaan jullie dineren met jullie gasten op de trouwdag?

Dan kun je ook mooie menukaarten maken in dezelfde stijl!