Trouwkaarten laten versturen

Je kunt je trouwkaarten direct laten versturen aan familie en vrienden. Je hoeft geen envelop meer te schrijven en geen postzegel meer te plakken! Makkelijker en sneller gaat niet!

Je kunt vooraf de adressen invoeren of uploaden en met een druk op de knop alle uitnodigingen laten versturen. De adressering wordt met een blauw lettertype direct op de envelop aangebracht.

Trouwkaarten rechtstreeks laten versturen

Om je trouwkaarten te laten versturen, kies je boven in het menu voor 'Ontwerpen & bestellen'. Klik direct onder je trouwkaart op 'Kaarten rechtstreeks laten versturen'.

In het volgende scherm kies je de papiersoort en het formaat van de kaarten. Daaronder tref je het overzicht van de adressen. Klik op de button "Kaart sturen naar hele adresboek" en kies daarna voor 'volgende'.

Trouwkaarten de volgende dag al in de bus

Bestellingen van trouwkaarten die op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. De kaarten liggen dan in principe de volgende dag al bij de geadresseerden in de bus!

Extra kaarten thuis ontvangen

Als je zelf ook nog een aantal trouwkaarten extra wilt ontvangen, dan kan dat natuurlijk. In dat geval plaats je twee bestellingen: een voor de direct te versturen trouwkaarten en een tweede bestelling voor de extra kaarten. Je kunt beide bestellingen (via het winkelwagentje) wel gewoon in een keer betalen.

Trouwkaarten naar het buitenland

Heb je vrienden en familie in het buitenland wonen die je wilt uitnodigen voor je bruiloft?

Geen probleem! Je kunt deze adressen gewoon bij in je adresboek opnemen en Trouwpost.nl doet de rest!