Huidig:

Menukaart maken Bruiloft

Gaat u op uw trouwdag dineren met uw gasten? Zorg dan voor passende menukaarten in dezelfde stijl als uit uitnodigingskaart.

Is van uw trouwkaart de menukaart nog niet opgenomen in het onderstaande overzicht, of heeft u een eigen uitnodigingskaart gemaakt en wilt u daar graag een bijpassende menukaart bij? Neemt u dan even contact op met de klantenservice, dan maken we dat graag (en zonder meerkosten) op maat voor u!

Menukaarten zelf maken

Heeft u op uw trouwdag een diner met uw gasten gepland? Dan is het leuk idee om de menukaarten in dezelfde stijl als uw uitnodigingskaarten te maken. Klik op een van de bovenstaande menukaarten, en daarna op de button 'Deze kaart maken'. De menukaart wordt opgeslagen op uw account, waarna u de teksten zelf kunt aanpassen. Precies zoals u dat bij uw uitnodigingskaarten heeft gedaan.

Bestellen en verzenden

Als u klaar bent met het ontwerpen van de menukaarten kunt u deze gaan bestellen. Menukaarten die op werkdagen uiterlijk om 15:00 uur zijn besteld, worden deze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Die heeft u dan doorgaans de volgende dag al in huis! Vooraf vraagt u natuurlijk even de digitale proefdruk van uw menukaart op, zodat u er zeker van bent dat deze helemaal foutloos is!

Menukaarten

Gaan jullie dineren met jullie gasten op de trouwdag?

Dan kun je ook mooie menukaarten maken in dezelfde stijl!

Alle formaten binnen de categorie menukaarten:

Rechthoekig - Dubbele kaart in de categorie menukaarten